Vés al contingut

Idiomes

Impartida per profesionals d’Avanç Academia

De la mà d’Avanç Academia us proposem una activitat extraescolar centrada en l’aprenentatge d’idiomes.

Cursos generals, basats en el marc comú europeu.

Grups reduïts.

Grups per nivell.

Sessions pràctiques dedicades a l’aprenentatge d’un ús gramatical a través de diàlegs, activitats en parella / grup, simulacions de situacions professionals, quotidianes…

Classes interactives, dinàmiques on es treballen totes les competències de la llengua (expressió i comprensió oral i escrita, audicions…)

 

  • Per realitzar qualsevol activitat d’idioma serà necessari un mínim de 8 participants per grup.

·      Els cursos d’anglès s’imparteixen entre els mesos d’octubre i juny amb sessions de 1 hora 15 min dos cops per setmana (els dimecres i els divendres). Les classes estan dirigides per professors titulats o bé nadius i en grups d’entre 8 i 10 alumnes distribuïts per nivell. 

·      El cursos de francès s’imparteix entre els mesos d’octubre i juny amb sessions de 1 hora 30 minuts setmanals (els dilluns). Les classes estan dirigides per professors titulats o bé nadius i en grups d’entre 8 i 10 alumnes distribuïts per nivells. 

·      El curs d’alemany s’imparteix entre els mesos d’octubre i juny amb sessions de 1 hora 30 minuts setmanals (els dilluns). Les classes estan dirigides per professors titulats o bé nadius i en grups d’entre 5 i 10 alumnes distribuïts per nivells.