Vés al contingut

Curs 22-23

Regal per als socis: Agenda + Funda pel PC portàtil + Trobada de benvinguda el 15 de setembre.

Finalitzat el curs acadèmic, des de la Junta de l’AFA, us volem desitjar molt bones vacances !!!.

També us volem informar:

  • Que com cada any des de l’AFA us farem entrega a principis de curs de l’agenda escolar que us correspon com a socis/es.

Una tradició ja al nostre institut, que té una molt bona acollida entre l’alumnat, i des de l’AFA hem volgut mantenir. Ja la tenim enllestida i encarregada.

Com a novetat us informem que hem introduït algunes de les idees i/o tasques que els/les nostres fills/es han dut a terme aquest curs.

  • Que aquest proper curs farem entrega, a tot l’alumnat de les famílies que sou de l’AFA, d’una funda pel PC portàtil del departament d’Educació.
  • Que a principis de curs convocarem una Trobada de Presentació i Benvinguda de l’AFA, prevista en un principi pel dijous 15 de setembre a les 18.30h, en la què, entre altres, us informarem de les activitats previstes pel període escolar 2022-2023.

Us agrairem que us agendeu la data per poder assistir i que animeu al màxim possible de famílies a incorporar-se a l’AFA. 

Sense socis no podem encetar tots els projectes que volem dur a terme per millorar, en la mesura del possible l’estada i la formació dels/de les  nostres fills/es.

Gràcies pel vostre suport

Una forta abraçada i fins setembre !!